Home/Contact » Projecten » Dakloos gezin met 4 kindjes

Dakloos gezin met 4 kindjes

Dag 1

Gisteren heb ik me de ganse dag ontfermt over een gezin met 3 kinderen die in een gelijkvloerse "woonst" zonder slaapkamer en of ramen. Ik zeg 4 kinderen omdat de vierde speciale behandeling nodig heeft .Ze is fysiek en mentaal gehandicapt dus is ze vandaag niet mee geweest.

Vader is werkloos, kindjes kunnen niet naar school omdat ze geen inschrijvingsgeld van minstens 1 euro konden betalen en de kindjes zijn 15,10 en 5 jaar oud. Ben gisteren begonnen met heel het gezin naar de hammam te brengen , Turkse stoombad, sauna en massage. Daarna heb ik ze naar de kapper gebracht en voor hen genoeg inkopen gedaan zodat ze al voor enkele maanden gerust zijn. Heb de kindjes daarna gebracht naar de mac Donald's. Ze wouden dat altijd doen en gisteren was dat voor hun de eerste keer, ze waren zo gelukkig gisteren. Zelfs cornflakes hadden ze nog nooit gezien en moest ik de kindjes uitleggen hoe ze dat moesten eten. Ze hadden dat altijd al In de winkel gezien maar wisten niet wat het was. Nu probeer ik hen een woonst te zoeken en een kar te regelen voor de papa zodanig dat hij zelf groenten en fruit kan verkopen en zelf verder voor zijn gezin kan zorgen. hHetzou leuk zijn als ik wat donaties kan verzamelen daarvoor.

snapchat: kids_up.

 

Dag 2:  Nieuwe woonst

Waar ze voordien samen woonden met 6 !

Waar ze nu wonen!Een oproep voor mensen met een groot hart en middelen:

Ik wil een inzameling doen om een kar met motor te kopen voor deze vader zodat hij zelfstandig kan werken zorgen voor zijn gezin met 4 kinderen.

Car+motor + startkapitaal groenten en fruit : €1500,-

Wil je hiervoor doneren dan kan dat via

BE42 7490 1492 5554
Mededeling: kidsup Yahya

Of voor De Volgers Uit Nederland:TIKKIE

abobank.nl/betaalverzoek/?id=GPBnEuiGTy-eWg1yAH7S9w

Alvast bedankt en delen is ook al helpen ♥️