Home/Contact » Projecten » Eid al-Fitr 2019

Help je mee de weeskindjes en kindjes uit zeer arme gezinnen te voorzien van een mooie outfit en een leuk feest voor Aid al-fitr (suikerfeest).

Aid al-fitr: 04/05 Juni 2019

Feestje voor de kindjes: zat 08 juni 2019

Locatie: Oujda/Genfouda

Belangrijkste om te weten is of je 7 en 8 juni een vlucht zou kunnen boeken naar Oujda, Marokko.

 

Doel is:

Vrijdag 7 juni: de locatie te verkennen, zaal te decoreren en alles klaar te zetten voor het feest op zaterdag 8 juni voor de 300 kindjes.

Zaterdag 8 juni : alle kindjes krijgen een nieuwe outfit, en je zou dan mee helpen om ze om te kleden. Het gaat om kindjes tussen de +/- 5 tem 15 jaar. Daarna worden er maaltijden voorzien en uitgedeeld en is er ook animatie, theater, dans en muziek. Kortom ervoor zorgen dat de kindjes verwend worden op aid al-fitr (suikerfeest).

De meesten hebben hun vlucht geboekt van 6 tot 9 juni. Maar je mag kiezen wanneer je vertrekt en aankomt. Zolang je maar 7 en 8 juni daar aanwezig bent. Vervoer en verblijf wordt geregeld.

 

Als je je ticket geboekt hebt wordt je ook uitgenodigd op de meeting + Iftar op 11 mei 2019 om 19u en wordt je toegevoegd op onze WhatsApp groep en leer je heel het team kennen. Het is voor iedereen de eerste keer en iedereen leert elkaar kennen voor we vertrekken. We gaan samen en komen samen terug inchaAllah. 🤲🏽