Home/Contact » Verhalen » Achtergelaten weeskind

Een krop in mijn keel.

De ganse dag op pad geweest om de kindjes van nieuwe kleding en schoeisel te voorzien voor ons feest "vrijdag" en dan krijg je een verhaal te horen waarbij je niets anders dan kan doen dan naar dat kindje staren met tranen vol onbegrip.

Ik vroeg aan één van de verantwoordelijke van het weeshuis, die is mee gegaan naar de markt, waar de ouders zijn van deze schattige jongen, waarop hij zei dat de meesten worden gebracht door familieleden of buren. Ik sliep hier in het weeshuis die nacht en toen ik smorgens de poort ging opendoen, stond deze jongen daar te wachten. Hij zei: "mama zei dat ik hier moest wachten." Ik keek of er nog iemand in de verte stond te kijken,  maar er was niemand. Ik wist dat ze hem dan hier heeft gedropt en ik zelfs niet eens hoefde te vragen of mama terug komt.

Ik kon dus mijn ogen niet geloven, al begrijp ik dat de armoede vooral er mee te maken heeft . En meestal is het ook, heb ik me laten vertellen, omdat de moeder een nieuw relatie begint en niet wil dat de nieuwe partner afweet van een eventuele extra "last" of zorg zijnde een kind van een voorgaandet relatie , uit vrees om afgewezen te worden.

Dit zijn dus de kindjes die we met Kidsup proberen te helpen  
Help je mee?

Meer foto's en video's op snapchat: kids_up

Wie nog wil helpen doneren:

🌼 bijdrage doneren 🌼

 

 

 

IBAN BE42 7490 1492 5554
BIC KRED BE BB
Bank name KBC Bank
mededeling: weeskind

#adam #weeskind #foto2018 #oujda