Home/Contact » Verhalen » Een kleine stap , een grote verandering!

Na de vorige dakloze te hebben geholpen zag ik de drang om nog verder te doen. Deze dakloze had ik al eerder aangesproken maar weigerde om mee te gaan omdat hij dacht dat ik voor de overheid werkte en hem gewoon in de auto ging lokken om hem zo naar een instelling te brengen. Na een paar dagen met hem te hebben gesproken en hem de beelden te hebben laten zien van de andere dakloze heb ik hem vandaag toch overtuigd om mee te gaan.

Deze dakloze man genaamd Mohamed zit al 11 jaar op straat en heeft sinds die tijd dus nooit een douche genomen of hulp gekregen van wie dan ook. Vandaag kon zijn geluk (el hamdoullilah) niet op. Nieuwe outfit, een schaap gekocht , naar de kapper gebracht en herenigd met zijn familie.

Je kan met een klein beetje hulp het leven echt van iemand veranderen. Niemand verdient om zo op straat te leven. Vooral wij die in Europa leven en hier naar Marokko toe komen en duizenden euros spenderen aan vakanties denken bijna nooit aan zo iemand. Met 300 euro is deze man zijn leven en die van zijn gezin compleet veranderd en kan hij genieten van het offerfeest met zijn gezin. Als je hiervan geen kippenvel en tranen krijgt na het zien van de beelden dan weet ik het zelf niet. ❤️❤️

Bedankt aan allen die mij hierbij steunen.